OCHRANNÁ
zahnána do hloubky
přesto mi chybí
lovit ji na proutky
vrby to vidí
kdybych
si v životě vážil víc
ryby
pozdě jsem nemusel
pod modrý bigbít
ode dna
přehrady
rezonuji
jarními nápady
dostat se
pod ledy
zkusit doplout
na jeden nádech
s paprskem života
se štěstím ve vodě
přinést na srdci
poem o slunci...
v červáncích?
v soumracích?
v slzavých pádech?
třeba je nebeští koníci osuší
k malému kvítku uvnitř pádí
pršíme živote abychom vadli?
prršššíííí
mají tvář od větru
z hor
z domova sněhu
pluji..
dál musím ze svetru
ať poznám něhu
jsem porézní tvor ale ne z cukru
prší
je ti chladno dešti
hladíš jitru
citů němých
bez deštníku
bez pláštěnky
neschováš se ve výklenku
jen ať …
prší
smývá
ať je ze mě víla
a z čisté duše úsměv
v zahradách zelených
sedmikráska milá
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Aida, Frr, Smile-and-Fire
Komentáře (3)
Komentujících (1)