Mé oblíbené... KUDY KAM
Anotace: Ta slova ráda odmykám a hudba, ta se musí slyšet...
❉❉❉
Zkouším si do tmy malovat
barevné teplé krajiny
s vidinou dálek usínat
Čeří se, čeří hladiny...
Ona - On, štíhlé sekvoje
tam s půlměsícem se bratří...
Smích z vedlejšího pokoje
k dobrému pocitu patří!
Cítím se tam, kde tančí přátelé
když netančí mám z toho tik
tak mi je z toho až nevesele
Člověk je rodem tanečník!
❉❉❉
Tante cose da vedere
https://www.youtube.com/watch?v=tBRqnZjTZok
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, zelená víla, Nikita44, Amonasr, Amelie M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)