Zašeptal mi vítr
do vlasů
pár něžností
co odcizil rtům
z vodopádu
Tvých slov
šeptal mi v dešti
krůpěje naplnění
zabalené do
celofánu vůní
ještě teď
když ode mne
se západem
slunce
odcházíš i ty
z lehkého vánku
schouleného
za oknem pokoje
cítím
Tvé
vášní
provlhlé
aroma
Skoro jakobych věděl a cítil o čem píšeš :3
22.03.2015 13:14:27 | SmallGeorge
Děkuji.. jsem ráda, že jsem se Ti maličko nabourala do pocitů...:-)
tak to má být
22.03.2015 13:24:08 | Nikita44