Vráska vepsaná ve tváři
jizva na srdci i na duši
přání ukrytá v nitru
o kterých nikdo netuší.
Otázky rojící se
jako mouchy
v myšlenkách
hlavně před spaním
však klimbající víčka
jdou za světem poznání
o němž se píše
třeba v bájích
jaký je, sic
nemám zdání...
však létat smím
až k oblakům
stále tam a sem
věřit bájným zázrakům
na křídlech Pegase.