Dnes
půjčím si zlo
duchovní prach
a Hirošimu v hlavě
Pod černým obalem na mém srdci
křičí trny
o růžích
Když nic neplatí
celý život mě ničí
poezie nevyslyšených výkřiků
až se přestěhovala do mě
nicoto volám tě
Rozebírej a poskládávej mě
ať se znovu probouzím
vyvržen na březích naděje..