...přečetl jsem si pár dílek ...nejdříve jsem chtěl napsat , že by nebylo na škodu více témata /myšlenky/ rozepsat ale teď vidím , že by to bylo špatně ...líbí se mi jak píšeš ve zkratkách ...
07.02.2007 10:22:00 | WhiteSkull
upoutal mě tvůj komentář. teď, když vím, co píšeš, jsem překvapená. proč ta neustálá čerň??
03.02.2007 15:01:00 | Ester Nejedlá