Anotace: ......vyplynulo z včerejšího dialogu s Tebou a děkuji Ti za krásná slova....
Vím
že nenajdu způsob jak být víc přítomná...
a na pozadí večera nepotkám den
který by byl ještě víc svojí jedinečností
dokonalejším průsečíkem vzájemné
přitažlivosti dvou planet našich srdcí
Jednou
mě naučíš číst mezi řádky
z rysů tvojí tváře a významu slov
bez pochybnosti z jádra Tvých emocí
Přirovnal
jsi naše vzájemné okamžiky
k erupcím na Slunci a já vnímám
jak nám umožňují prožívat
ničivě zářivé extáze f o t o n ů
deroucích se skrze nás na povrch
v čekání na zachycení částeček světla
ve své zdánlivé nepolapitelnosti
Vím
že na pozadí noci nepotkám ráno
s otevřeným obchodem s cennostmi
v balíčku ovázaným stuhou potkání
uvnitř s kroužky vcítění bez nutnosti
o p l á c e t p ř i j m u t é.....
s láskou v absolutní čistotě harmonie
prožitků a citů a to vše bez zbytečných obav
z n e n á v r a t n ý ch z t r á t
Pod značkou
V Y R O B E N O V N E B I
stojíme oba pevný jak skály
a okolní svět je pro nás ve svý důležitosti
n e d ů l e ž i t ý