Když necítím blízkost Tvojí
mé rány se špatně hojí
srdce se bojí
protestů
na trase ke štěstí
Jsi mojí tajnou neřestí
Když nevisím Ti na rtech
v očích se netopím
bolí každý nádech
tak kdy už já to pochopím
Že jsi mou bolestí
a zároveň spásou
neuchvátil jsi mne jenom krásou
V Tvých očích jsem totiž
to je ta potíž
já našla sebe
a ve Tvé přítomnosti sedmé nebe