žít dál
Teď už se houpám v jiné síti
nahoru dolů,
pomalu zvykám,
radost,zas smutek,
směju se i vzlykám,
den po dni,měsíc po měsíci
a brzy za mnou rok.
Teď už jsem v jiném životě.
Ne že se vznáším nad oblaky
někdy se bojím,
někdy jsem zlá
a někdy dobrá taky.
Pár úsměvů,pár slzí
vzápětí nové jaro vítám
a malé kousky štěstí
tak opatrně a nesměle
do otevřené dlaně chytám.
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, Rozina, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)