Vím že mi zachutnáš
jako vlahý jarní déšť
po měsících suché zimy
Jsi jako skořice
s dávkou chilli
a jiné laskominy
Tvůj jazyk s mým
tak lehce splyne
jako voda s potokem
a přece je to jiné
Jak láva ze sopečného chřtánu
to zvíře uvnitř mě
po kořisti..
po Tobě
já prahnu!
Jako vlk na lovu
jako drak v letu
přiblížíš se při tom
mému světu
Ublížíš mi pokaždé
když uděláš piruetu
s mým tělem
v leže
Je to jako běžet
když najdeš novou dávku síly
je to jako umřít
a narodit se v jednu chvíli
Cítím Tě na míle
větřím Tě v okolí
musím Tě dopadnout
a vědět že povolíš
Že Tvé ruce mají svaly
že Tvůj pohled
stál by za válečné vřavy
Dech musím popadnout
a zostřit zrak
Na dálku vnímám
tlukot srdce
jako vtěřinovka tik ťak ťak
Vidím Tě mluvit
Tvé nevinné 'Čau'
však němou postavou
pro mě ses stal
Neslyšný řev
nabírání síly
to je ta potvora
za kterou se kryji
Pokaždé když jsi tu
zčerná mi obloha
a bělmo v mých očích
Jako to zvíře
na tebe zaútočím
Neutíkej
nebraň se
nečekej věky
nepopírej pravdu
vždyť lovnou kořistí jsme společně
Vezmi mé vlasy
přisuň rety
dej na mou radu
já nechám Tě
vládnout nade mnou konečně!