Tam kde stromy šumí
mluví listovím
se málo kdy nic nedozvím
tam kde pokroucené
vznesou se lístky
na okamžik
pak znova přistanou
posunou se
znehybním
cesty pískem pokryté
kde stopu rozmaže stopa
už neumím se toulat
v parcích
a přitom stačí jen se nadechnout
kráčet
vnímat
myšlenkou zanést se nechat
od lidí k lidem
jak zvláštní
je zůstat
je to jednoduché...stačí otevřít ústa či nos a nasát...taky lze vzduch ještě nahrnout rukama nebo lopatkou na cukr...
26.03.2015 11:12:46 | enigman