07:03
vzbuď se
a nesni
nikdo na tebe přece nepočká
nežijeme v iluzích
možná že jednou to bude stát opravdu za to
ale teď je to na hovno
a já nevěřím
už nemám proč chtít jít dál
a vidět v tobě budoucnost
ještě že vím kam se schovat
když z nebe prší tvé bradavky
doufám
že jsem se rozhodl správně
v to doufám
na
tady máš to lano
o které jsi mě prosila
jsi už dávno mrtvá je to jen odraz včerejška
nikdo na tebe nepočkal
jen já
a já tě opouštím
já vím
nebuď mě
dokud neusnu