Triolet o milování
Anotace: zadaná slova: dveře, mlčení, ruka, tělo, chvíle
Tvá ruka na mé tělo padá.
Okamžik mlčení, kdepak se zastaví?
Ta chvíle, kterou mám moc ráda.
Tvá ruka na mé tělo padá.
Dveře se zavřely a i když nejsem mladá,
nebojím se samoty, čas je tak laskavý.
Tvá ruka na mé tělo padá.
Okamžik mlčení, kdepak se zastaví?
Přečteno 285x
Tipy 17
Poslední tipující: Krysařka, AndreaM, jitoush, Rozina, Frr, Jort, knihomolka, Amonasr, enigman, MARKO, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)