Mami, bojím se tmy
Rozsviť si v duši, řekla mi
Světlem pak budeš ostatním
Jen pozor dej si na svůj stín
Stínům se totiž nelíbí
Nic co je zářné, bez chyby
Z bezostyšností zloděje
Vezmou ti jiskru naděje
Proč tedy musím vrhat stín?
Je světlu pólem opačným
Ač by se ti to hodilo
Bez něj by světlo nebylo.