ta lavička je původně modrá - jen vyhlásili téma "červené lavičky".. tak su ráda, že se ti hodí :o)
26.03.2015 19:53:10 | hanele m.
Dávám tip za tu prozaickou část.
"zítra si píchneš do žil další den" neobjevila se už tahle metafora u tebe? Připadá mi, jako bych ji už někde četla...:)
26.03.2015 15:26:30 | Bylinná směs
doufám, že ne. připadá mi, že mě to napadlo až dnes :D ale možná jsem kdysi napsal, že dnes je první den, kdy si dožil píchnu propan butan nebo co to bylo. končilo to molybdenem, tak nevím, co jsem to tehdy bral :)
26.03.2015 15:27:47 | CoT