Anotace: zpověď nesmířlivého adolescenta
Lví hlava v úpadku dychtí po naději,
však charisma zralého období nechá hledače světských slastí najít lásku k zbožným hloubačům.
Ti vězněni ve výstavních amforách našeptávají hýřivým korlům, ano těm,
nechť rozbijí svůj porcelán a dají duším volnost.
Střepy z poloviny pojme zem,
byť obláček z duší se nese nebem
a vrhá stín a splín na další lví hlavy.
Kdo doprdele po té rozplizlé volnosti touží,
kdo proboha po ni touží...