Obsedantní sépie
Anotace: asociace na všechny, kdo jsou na souši za vodou
Vypucoval hajzl hlavou,
povinnost měl snad i brannou.
Desublimací jej duše,
tváří se teď zjevně suše.
Hlásá vodu, nepije,
ta obsedantní sépie.
Darmošlape vodstvem,
suší hubu s lordstvem.
Komentáře (0)