až rozezní se chór
první tón
ten první tón
tón za tónem
až rozezní se chór
tón cest
tón večerních návratů
společná symfonie
průletu
doteků za letu
křišťálových hvězd
pro lásku
pro bolest
první tón
ten první tón
Přečteno 294x
Tipy 12
Poslední tipující: Aida, enigman, Pamína, jitoush, Jort, Amonasr, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)