10:02
mluv ke mně svými slovy a zapomeň
na to co se dnes nosí
stejně jsou to jen zástěrky
doufám že mě vidíš a vidíš jak na tom jsem
ve skutečnosti
a prázdná slova nikdy nebyla tak důležitá
když já jsem už mrtvej a ty stále ještě doufáš
že se ukážu
zapni si rádio hlásí v něm že bude konec světa
všechno to přišlo v tu nejlepší chvíli
tak doufám že za chvíli už nebudeš
a budeš se mnou
nebo tak něco
protože na světě není žádná jistota
pokud teda zrovna neumíráš
jo vole
to jsem ti chtěl říct