Anotace: Báseň k zamyšlení - „V mládí ztrácíme rozum kvůli lásce, později ztrácíme lásku kvůli rozumu.“ (Chateaubriand)
Na kraji zoufalství
hledám kapku moudrosti.
Moudrost se nachází
v těle mé oběti.
A ta oběť nepromluví již,
nepohladí již,
neucítí již.
Moudrost s ní je pryč.