Anotace: ...science fiction ..jen malej prostor, který nezabírají nesmysly..ten má smysl! :D
Sbírka: Dimenzionálně
nesoustředěná
na vlastní
život bez vize
je noční můrou
vypnutá zásuvka
od fénu
směrem ku vodě
hladinu krve v endorfinu
zapiju
ač se snažím sebevíc
drtit kostky ledu
zuby
tvrdost jich vlastní
a já se bortím jako
první pondělí v týdnu
vlastního boha
sebe k tělu
nemlít pantem
nad prohřeškem
jednat
jen jedna
udatný jsi
takový udělaný
vysoký
a to já nedokážu
byli tři
nebyli to bratři
hergot!
a já tu sama
sama
masa
sa
ma
jenom tělo
beze smyslu
slova
nesnáším
nejdou vrátit
nejde vrátit?
gatsby?
dostojevskij!
pro algernon, algernon, alger-non
plus
jejich vkus
zkus
na moment
nebýt
sebou
s tebou?
tvá slovní zásoba
vždyť já miluju
tebe
nikdy?
udat směr
paralelních vesmíru
ve smíru
tam někde na obloze
v černé díře
tísíců variant osudu
sis právě kleknul na jedno koleno
Od názvu až po báseň celou...jo EXPLOZE pocitů tohle fakt dost dobrý kus ;-)
01.04.2015 00:15:50 | xoxoxo
úsečná..uhrančivě gradující...ST :-D
31.03.2015 22:26:13 | Frr
poslední sloku bych rozdrobil..třebas uprostřed obrazů - kvůli vystupňované
gradaci..ale promiň, nejsem žádnej porotce a báseň se mi líbí i tak :-D
31.03.2015 22:29:52 | Frr
díky..vyhřezlo to ze mě zrovna v této podobě a tak to tak zůstane..:D ale to mě zajímá , cos myslel těmi obrazy?:)
01.04.2015 20:46:58 | Loveless