vyslal myšlenku
hluboko do žil
a vyzval
svého společníka
kterého si stvořil
ve své krajině vědomí
on sám
nechal ho ventilovat
svým dechem
půjčil mu své
elastické srdce
echem pulsu
nechal stékat
pocity do
jiné dimenze
snadno
lehce
bez nadvlády
primárního ega
v tu chvíli
začalo žít
jeho
druhé
já
..........