Snad
SNAD
prosil jsem všechny hvězdy
Slunce
i
Proximu
aby více světla vnesly mezi nás
mě a
tebe
mami!
SNAD
prosil jsem všechny proudy
Golfský
i
ten ze západu
aby naplaveniny odnesly
do ztracena
( bez návratu zpět)
od nás
ode mě a od
Tebe
mami!
SNAD
tisíckrát jsem prosil o ticho
( přítrž hádkám zbytečným)
a hřešil myšlenkou-
aby tě Proxima spálila
a proud unesl pryč
/ode mě/
tebe
mami!
A já znovu svou modlitbu ticha
ledovými rty pronáším:
.
.
.
.
.
dnes zabere
SNAD...
Přečteno 484x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)