Anotace: ...
Tak mě třeba nech
v duši pomazanou tichem
sny se toulají
k nepoznání samy ránem
noc končí pouličním
ruchem
to už se nechce spát
jen tak ležet
poslouchat
jak venku
docela blízko
mě
proudí život
v žilách města
ten tě nenechá...
07.04.2015 12:22:17 | enigman
duše pomazaná tichem toulavým, k snům docela blízko
02.04.2015 14:56:08 | Petbab
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?