S lehkostí mořských panen,
s odhodláním mocichtivých lvů.
Snad se posbíráme a ze dna vstanem,
snad budem na vítězných sloupech a nebudou naše jména oprašovat z pomníků.
Podaruj mě svojí něhou, odhal mi své stinné stránky,
dej mi napít vody čiré.
Na oplátku budeš mojí největší pihou, do vlasů si Tě vpletu,
poskytnu půjčku bez nutnosti splátky.
A NAJEDNOU BUDE VŠE JASNÉ, ČISTÉ