Neodkládejme to na zítřek
ať nečekají ve frontách na pohlazení
ti naši Palečkové...
Dýchněme na ně tolik lásky
co se jim vejde do malých srdcí
a
pohlaďme vlásky neposkvrněných ratolestí
ve kterých se zrcadlí naše vlastní životy
Bez jejich sebemenšího strachu
z o d m í t á n í....
Dík, krásný návod. Jsou věci, které za nás nikdo neudělá (a není to jen mytí oken :-)
05.04.2015 11:59:37 | Pamína
Napsala jsi to moc krásně!
Dodám jen: "mazlit, mazlit, mazlit ty naše zlatíčka!" :)
04.04.2015 22:39:56 | AndreaM