Anotace: Všechno to spolu nějak souvisí
Ten konec tomu dává váhu. A abych si přitrvrdil pak Leckdy bych snad úplně vypustil. V cílové rovince si můžeš dovolit zrušit každý řád. Jinak Eňo Ňuno... nebudeme detailisti ..
04.04.2015 22:16:57 | VEDz RVAHEs
No ono puvodně tam bylo k sobě a ne v sobě :D a leckdy tam bylo použito právě proto že záleží u toho pak na obous stranách, jinak souhlasím :)
04.04.2015 22:39:49 | Zrorení dionýsa