Účinek tvých slov
Čtu tvá krásná slova
a na světě hned je líp,
čtu je ráda zas a znova,
miluju v nich ten jemný vtip.
Radost ve mně vyvolají,
když objeví se na monitoru,
od úsměvu vrásky způsobují,
když jsou plné humoru.
Něžně jako samet duše se dotknou,
když smutno je u srdce,
jako na dlani lásku poskytnou
a pak vyjde zase slunce...
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (1)
Komentujících (1)