Řekni, co bude zítra
osude
zůstánu stát
na jednom místě,
nebo se vše zas
posune?
Řekni mi prosím
kam krok můj
směřuje,
když v hlavě
nevědění,
když v srdci
prázdno
Řekni mi prosím
osude....
osudová...ať úsměv ukáže ti cestu
to platí vždy a všude
nezapomeň...
už se klube!!!
07.04.2015 13:51:50 | Tanzania
V takovém případě, tj. chybí-li motivace, znalost či schopnost uplatnit svobodnou vůli, nezbývá než spoléhat na prozřetelnost. :-)
06.04.2015 23:55:06 | Adramelech