Holka v metru
V metru
při trmácení
z jedný nekonečný na druhou
listuju v novinách
neznám jejich název
(vytáh´ jsem je z koše
otočené na stranu tři
Ze zahraničí).
Všechny ty unie a bomby
a fousatý se samopalama
jsou úplný hovno
proti voku na punčoše
holky
co sedí naproti mě.
Čte si noviny
možná ty samý jako já
a voko se na mě dívá
jako na kus trapnýho hnusu.
Podívej se, kde jsem já,
směje se mi drze,
na stehně
tak blízko důvodu
tvýho usilovnýho slintání.
Když holka s přetrhlejma nítěma
vystoupila
zbyl po ní ve vagónu
divnej
smrad.
Vnímaví pasažéři
ladí nosy
a ohrnují je:
Má děravý punčochy
určitě se nemeje
špindíra.
To jenom já
znám
pach svý nasranosti.
Komentáře (4)
Komentujících (2)