"aspoň máš spomienky
...
a fotky...
..."
skúšali ste už niekedy
objať spomienky
alebo
splodiť syna
s fotkou na nočnom stolíku
ktorý by bol krásny
po jeho otcovi
a múdry tiež po ňom?
ja tak trocha áno
a sedím s pieskoviskom na nohách
a hrabličkami v ruke
vieš
že kráľ stále spieva
aj keď už nepočúvaš?
.