převlíknem se za noční maškary
a budeme se šklebit
pod maskou
to nebude přes ten úsměv vidět
a chceme nějaký nočník zhůry
abychom mohli vykonat
svou božskou potřebu
a všechny barvy aby hrály
na rukou rudých od hřebů
x
Odpusť mi prosím, Pane,
že básní, jednou z cest,
Ti odevzdávám krize plané,
na Tvých křídlech se nechat nést.
Dokonáno...?