Z dubového listí
Vzpomínám na kapky rosy,
na šepot lesů
,
ptačí šosy
a na starodávné cosi
co zakrývalo krajinu.
Na jednu vteřinu
kdy byli jsme si jistí.
Na vůní jasmínu,
jak z dubového listí
jsem básně začal číst ti
a vše se mohlo stát.
Vzpomínám
a líto je mi snad,
že nezbývá
než zalehnout
a spát...
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Frr, jitoush, SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)