Anotace: malinká, ale o to více pro mě srdeční
Už před zavíračkou mě chtěli vyhodit,
sebrali mi tužku, papír, ke slovům se nedostali
Bar s názvem Poezie by měl Nonstop otevřeno mít,
na ministerstvu Myšlenek je ten návrh dlouho...a ne a ne ho schválit.....
Ministersva jsou prostě hrozně nepružná. Nezbývá než otevřít nonstop načerno. :-)) Hezké!
09.04.2015 21:13:20 | A42
dobrá ve druhém čtení se nad tím zamyslíme...
09.04.2015 10:35:11 | enigman
Děkuji za odezvu a za popřemýšlením nad návrhem:-)
09.04.2015 11:29:32 | Danuela
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?