odešel s nocí
do minulosti
včerejšího dění
se zavřenýma očima
d o u f a l v
nadcházející den
už je neotevřel...
a
nedočkal se rána
skonal čekáním
na události času
někde
na
půl
cesty
k cíli...
Odešel jsem s nocí
do moinulosti,
do vzpomínek co bolí.
Na křižovatce
zůstal jsem stát
vpravo či vlevo
nevěděl kam se dát.
Stál jsem a váhal,
dlouho tak dlouho
až jsem zjistil
že není už kam jít.
25.04.2016 18:10:51 | Mácha