Vyhlídka na město...
Anotace: (10.4.2015) ...bez lidí, sama, vysoko nad městem... :)
Baví mě sledovat městečko z výše,
vypadá poklidně, pěkně a tiše.
Odlesky oken a blyštění řeky,
tohle bych mohla sledovat věky.
Zpěv ptáků a sem tam houkání vlaků,
sluníčko vyleze hned zpoza mraků.
Je krásné mít tu vše jako na dlani,
jak nádherné musí být odsud svítání.
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)