Čtyři stěny, holobyt
žádná snaha o vyvěšení návštěvní doby.
Jen si zkus, dostat se dovnitř,donutit otevřít
a nezůstat jen u touhy Quijotovy.
Jen malý světlo se v dálce mihotá,
úsměvy chřadnou na smradlavou rakovinu.
Potkáš zde Hamleta, Kafku, Godota
a spoustu dalších......
JEN U DVEŘÍ...........ZA NĚ PUSTÍ JEN NA CHVÍLI
A NA PAMÁTKU NECHÁ HOŘKOU KOCOVINU.....