Muž v odrazu skel
Anotace: Už ani nevím, kdo jsem...
Kdo je ten muž v odrazu skel?
Vím, že ho znám, ale jméno jsem zapomněl.
Znám celí jeho život, znám ho líp, než se zná sám,
ale přes to ho nikdy pořádně nepoznám.
Znám jeho oči, v jeho botách jsem chodil,
všechny sví problémy jsem na něj hodil.
Snad jsem to já, nebo jsem alespoň byl.
Jeho osud jsem dávno zahodil.
Nepoznávám se, už nevím, kdo jsem,
zapomněl jsem proč má cesta vedla sem.
Zapomněl jsem své jméno, skoro i svou tvář,
nevím zda jsem poctiví, nebo jenom lhář.
Musím se asi zeptat lidí, ti mi řeknou co jsem zač,
jestli se mám smát, nebo mít v očích pláč.
Zřejmě to ví nejlíp, neboť já sám nemám zdání,
mě totiž včera zabilo milování.
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: ztracený 22, Kett, adaj
Komentáře (4)
Komentujících (3)