Čekám....
Mám strach z toho
odpojení od těla
kdy do žil mi vstříknou
p r o p o f o l
to bílý tekutý N I C
co mě odstřihne od prahu
vnímání
nebudu svá
nebudu cítít
chápat
s o u c í t i t
nebudu...
ale přesto budu...
napojena na přístroje
dýchání za mne obstará
tenká trubička zastrčena
d o č e h o s i
blízko mých plic
hlídač srdcí v napojení
na m o n i t o r ž i v o t a
na chvilku převezme
odpovědnost za můj tlak a puls
mozek si konečně
bude žít po svém
na pozadí svých vln
čekám na ten pocit
n i č e h o
na simulovanou tmu
a umělý sny
ve kterých nebudu přemýšlet
zdali se ještě někdy
p r o b u d í m....
čekám na polibek skalpelu
čekám........
U
S
Í
N
Á
M
Námět málokdy kviděnía ke čtení. Dal by se ještě zhustit, ale i tak je na tip - a už je tam!
15.04.2015 22:17:09 | aravara
Tak snad vše dobře dopadlo.
Obdivuji otevřenost a přesnost toho vyjádření básní.
15.04.2015 15:33:05 | A42