Věci vzpmínek ...
Anotace: Vzpomínat a nebo zapomínat na minulost? ...
Ach, sedíte tu tiše
A přec mluvíte.
Mluví vaše duše,
Co chcete mi jen říct?
Každá z vás dovede vzbudit
zapomenutý okamžik.
Vzpomínek je mnoho.
Proč nedá se žít jen z toho?
Proč nedá se jen ohlížet?
Někdo rád by žil jen z toho,
Druhý zase zapomněl.
Ale ani jeden nebude v životě svém spokojen ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)