Anotace: .........
v okvětí sakur schoulené vzpomínky chřadnou
nevytrácí se - neopadnou
tichý déšť smáčí tváře
na nebi tančí si polární záře
našlapuji v šatu z kamení
jež v hvězdy brzy se
. proMĚNÍ
ospalé záblesky lepších zítřků
schylují se k probděnému dni
příběhy ve snech se promítají
tiché písně v nás
neutají
růžové brýle v korunách stromů
ztratily berevnost duhy
procházím se
stopy zametám
ve větru rozplynulo se tajemství
......
když v dlaních mi stane pár lístků naděje
každý rok
na-i-vně
rozkvétám....
......
a přitom
vadnu