Anotace: Poezie - hrátky se slovy.
Ale, ale! Ale!!
Tak to teda nevíme,
jak tohle vyřešíme!
Musela jsem ihned přijet,
avšak nebylo lehké odjet,
když přeci jen v tento den
chcete jet,
tak není možné všemu ujet,
přesto ale rozhodla jsem se k Vám dojet.
A teď vezměte ten spis,
je lepší udělat hned zápis!