Kdysi mi stačilo osm piv s kecy
dneska mě opijí tři čtyři deci
to potom po městě vlaju jak víla
která se doslova po víně zpila
vlaju a povlávám, tancuju nocí
v divadle zpovídám génia loci
a když mě přestane poslouchat zcela
můj mozek vypne se na úkor těla