Anotace: Když nekoresponduje tělo a duše v něm přebývající.
Duše bez těla
-
Kdo Ti dává právo,
hrát si, na co nejsi,
kdo Ti říká bravo,
kdo Tě hledá? Kde jsi?
Tisíce let valíš se jako mlha
zapomněním lidských duší
skrze ty, kdo životem mrhá,
komu srdce jen tuší
(Že je samo
ve světě žebráků,
že je samo
ve světě dobráků)
A když víc a víc buší
a buší víc a víc,
Tebe to tak vzruší,
že neuděláš nic