Na ukor efektivity zabijeni ducha
specifikujeme a hloubame jen do hloubky
coz nam dlouhodobe zatemnuje vedomi
specializace na vsechno
ale casto pak unikaji souvislosti
zaslepeni jen tou jednou cestou
a tim ze to je ta spravna
a tak aniz bychom si dohledli na konec (nosu )
tak nějak letíme vesmírem
a soudíme že jde všechno změřit vědeckou metodologií