Genia loci uzmout
magii místa uloupit
zabalit jemně do šátku
a po špičkách odejít.
--
Škatulka v podpaží
duši tvou obnaží
jak utíká,
míhá se,
stonoží!
...a všechny ty čáry
zrýsovat jinde
v okamžení.
Čarovat kde čára není
*totální oduševnění*
?
Tvá vůle se děj!
Hle, za tvými zády
objevil se kouzloděj