Chvilka nihilismu
Anotace: NIC naše víra jen tři písmena (jak rovnocenná slovu Bůh) duši naplňující,...
NIC
naše víra
jen tři písmena
(jak rovnocenná slovu Bůh)
duši naplňující,
očistné,
potichušeptající
NIC
a ticho po pěšině
ticho po tobě
marně poslouchám
za zavřenými dveřmi.
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)