Snad
S mou vírou se věčnost zasnoubila
Snad nadešel už listopad
Snad usnula už malá bledá víla
A já se chci svou ženou stát
Snad uvidíme, co zůstává skryto
Snad najdeme si v našich srdcích most
Snad rozkryjeme marnotratné síto
A ohřejeme promrzlé na kost
Vždyť já vím, že naštěstí
Máme štěstí v neštěstí
Komentáře (0)