nic nezní hluše
hledal jsi složitost
až sama jednou
řekla dost
v prachu cest ležela
jen ohlodaná kost
hledal jsi lásku
až našel jsi odpověď
na otázku
má-li své hranice
vydanost
nic nezní hluše
v radostné krajině
smířené duše
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: Aida, Kapka, Amonasr, MARKO, jitoush, Jort, básněnka, Nikita44, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)