Proč nad ˇutrapami mysl svou stavím?
a proč v sobě vytvářím tu díru
proč zbyte citu v sobě tavím?
a proč smutek nemá konečnou míru.
proč život už neslavím?
a proč na život už nemám sílu.
proč poslední kapku citu chci vysát papírem savým
a proc nepřiložím ruku k dílu?
a tak se životem plavím
strach,smutek a bolest nechávám v týlu
a se životem se znovu bavím.
abych mohl žít V MÍRU.